Home Nieuws PSV-directeur over berichtgevingen nieuw stadion: ‘Zelfs de gemeente belde ons’

PSV-directeur over berichtgevingen nieuw stadion: ‘Zelfs de gemeente belde ons’

8964
1

Enkele weken geleden werd bekend dat PSV overweegt in de toekomst een nieuw stadion te willen laten bouwen.

Rondom de presentatie van de jaarcijfers werd bekend dat de club speelt met plannen die of tot uitbreiding leiden of in de toekomst een nieuwe voetbaltempel gaat inhouden. Het geheel blijkt wel iets genuanceerder te liggen. Althans, dat vertelde commercieel directeur Frans Janssen van PSV vorige week in gesprek met de Rood Wit PSV Podcast.

Janssen schoof aan bij de podcast en merkte afgelopen weken al op dat de reacties van de fans over de eventuele stadionplannen vele emoties teweeg brachten onder de fans. PSV speelt op dit moment niet met plannen om het huidige Philips Stadion te verlaten om vervolgens over enkele jaren een nieuw stadion te gaan betrekken.

‘Een verbouwing van het Philips Stadion, oftewel nieuwbouw, is op dit moment absoluut niet aan de orde is’, zei Janssen in de podcast, om er vervolgens aan toe te voegen dat zelfs de gemeente Eindhoven al contact opnam na de uitspraken over uitbreiding dan wel nieuwbouwplannen van het Philips Stadion.

Tekst gaat verder onder de foto

‘Zelfs de gemeente belde ons’, zei Janssen in onderstaand Instagram-item, om te verduidelijken wat de berichtgevingen over het stadion los wisten te maken onder de fans.


Vorig artikelReactie Luuk de Jong na rellen | Supportersvereniging PSV: ‘Onnodig geweld Franse politie’
Volgend artikelPOLL | De thuiswedstrijd tegen nummer zeventien van de Eredivisie Ajax

1 REACTIE

  1. PSV zou er goed aan doen om de faceliteiten om toch een nieuw Tempel te gaan bouwen meer catering uitbreiding meer capaciteit 50.000. Met plaatsen voor mensen met een beperking dat zou uniek zijn in de toekomst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in