Home Nieuws PSV dichtbij transfer Braziliaanse tweebenige centrale verdediger André Ramalho van Salzburg

PSV dichtbij transfer Braziliaanse tweebenige centrale verdediger André Ramalho van Salzburg

2182
0

PSV zet serieus in op de komst van André Ramalho Silva. De centrale verdediger is een oude bekende van Roger Schmidt en tegelijkertijd zeer ervaren.

Voetbal International maakt melding van de interesse vanuit PSV in de Braziliaan. De verdediger is niet meer de jongste maar juist ervaring is wat PSV wil toevoegen aan het elftal van Roger Schmidt. Schmidt werkt eerder bij Red Bull Salzburg en Bayer Leverkusen samen met de sterke verdediger, die ook nog tweebenig is.


Het was niet meteen een succes met de Braziliaan, die erg moest wennen aan het Europese voetbal nadat hij overkwam vanuit het Braziliaanse filiaal van Red Bull. Ramalho speelde al 239 keer voor Red Bull Salzburg en werd zes keer kampioen van Oostenrijk. Zijn komst zou het vertrek van Dumfries moeten opvangen, die een transfer gaat maken. Teze moet de opvolger worden van Dumfries, waardoor Ramalho naast Boscagli in het centrum zou moeten gaan spelen.

Het beoogde spel van Roger Schmidt ligt de Braziliaan erg goed en met ruimte in de rug spelen is geen probleem voor de snelle verdediger. PSV zou een minimale maar acceptabele transfersom op tafel moeten leggen om het nog eenjarige contract af te kopen. Schmidt hoopt dat John de Jong snel actie kan en mag ondernemen namens PSV. Er zou al een akkoord zijn tussen PSV en Ramalho.


Facebook Comments