Home Nieuws PSV dicht bij komst Pools toptalent, Poolse PSV scout bevestigt komst Karol...

PSV dicht bij komst Pools toptalent, Poolse PSV scout bevestigt komst Karol Borys naar Eindhoven

2984
0

In Polen wordt melding gemaakt van de transfer van het pas zestienjarige toptalent naar PSV.

De jonge Poolse voetballer staat in eigen land bekend als groot talent en zou de PSV gelederen gaan versterken. Het Eindhovens Dagblad meldde begin juni al dat PSV zich deze zomer wil versterken met de pas zestienjarige Poolse aanvallende middenvelder.

PSV lijkt werk gemaakt te hebben van de komst van de zeer jonge speler. Op Twitter schrijven Poolse media dat de Poolse scout van PSV Kamil Radka, heeft bevestigd dat Borys speler wordt van PSV. Zijn club en werkgever Slask Wroclaw, zou inmiddels een bod hebben ontvangen vanuit Eindhoven.

De hoogte van het bod is niet bekend maar dit zal naar verwachting boven de twee miljoen euro uitkomen. Borys staat bekend als een van de grootste talenten van Polen en maakte het afgelopen seizoen zijn debuut op het hoogste Poolse niveau.

Borys kwam tot op heden slechts acht keer uit voor Slask Wroclaw, zonder daarbij te scoren dan wel assists te geven. PSV zet in op een contract voor drie seizoenen maar rond is de transfer nog niet. Ook AC Milan wordt genoemd als een van de geïnteresseerde clubs en anderhalf jaar geleden liep Borys nog stage bij Manchester United. Zijn komst is dan nog geen uitgemaakte zaak maar Poolse media denken daar beduidend anders over en zijn vastberaden waar de toekomst van de jonge aanvallende middenvelder ligt: in Eindhoven.

https://twitter.com/Macko_director/status/1674894947718135810?s=20


Vorig artikelParis Saint-Germain clausule Xavi Simons per vandaag geldig, geen ‘Cody Gakpo’ taferelen verwacht
Volgend artikelDit zijn alle Eredivise doelpunten van PSV’s nieuwe spits, Ricardo Pepi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in