Home Nieuws ‘PSV derde? Ik denk dat het dan exit Ruud van Nistelrooij is’

‘PSV derde? Ik denk dat het dan exit Ruud van Nistelrooij is’

2146
0

PSV kan zondag beslag leggen op de tweede plaats, is winnaar van de KNVB Beker en winnaar van de Johan Cruijff Schaal.

En toch is er sprake van onrust. Veel onrust. ‘Crisis in Eindhoven’. Zo luidt de conclusie van AD Sportwereld over de situatie bij PSV. AD Sportwereld dacht er dezer dagen goed aan te doen Aad de Mos te raadplegen om de situatie bij PSV eens goed te duiden.

‘We krijgen een evalautie aan het einde van het seizoen. Dat er iets aan de hand is, is wel duidelijk’, begint de Mos, die vervolgens naar Ruud van Nistelrooij wijst als zijnde de trainer die in Alkmaar weleens aan zijn laatste wedstrijd voor PSV kan gaan beginnen.

‘Als PSV derde wordt? Ik denk dat het dan exit Ruud van Nistelrooij is. Ook als PSV tweede wordt zal er een pittig gesprek moeten plaatsvinden denk ik’, aldus Aad de Mos, die spreekt over een tweespalt binnen de technische staf. ‘Er is een tweespalt tussen de technische staf die Ruud van Nistelrooij heeft meegenomen vanuit Jong PSV en de technische staf met Ooijer en Rutten’, weet de Mos te melden.


Vorig artikelVerbaasde Van Basten wijst naar Jeffrey Bruma: ‘Ik twijfel of hij invloed heeft gehad op de uitslag’
Volgend artikel‘Een mes in je rug’ | Vijf twintigers en Luuk de Jong stappen achter de rug om van wereldspits van Nistelrooij naar de directie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in