Home Nieuws PSV denkt dit transferwindow aan versterken backposities

PSV denkt dit transferwindow aan versterken backposities

1110
0

De PSV selectie is zich aan het voorbereiden op de tweede seizoenshelft maar op de burelen van het Philips Stadion gaat het werk over de toekomst van de club gewoon door.

In dat kader heeft het er alle schijn van dat er dit tranferwindow mogelijk toch een nieuwe speler bij komt. De backposities zijn niet dubbel bezet namelijk en dat kan de selectie van Schmidt parten gaan spelen.


Geregeld spelen Jorrit Hendrix of Jordan Teze een wedstrijddeel op de backpositie maar dat is geen ideale situatie. Zowel Dumfries als Max zijn krachtpatsers en fitte spelers maar kunnen ook een blessure oplopen. In Voetbal International geeft Schmidt aan dat de club mogelijk dit window nog op zoek naar versterking voor de backposities gaat.

“We hebben een goede selectie, waar ik blij mee ben. Maar het is onze taak altijd te kijken naar hoe we het team beter kunnen maken. De transferwindow in de winter is daarnaast anders dan in de zomer. Als je in de eerste helft van het seizoen voelt dat je elftal niet goed genoeg is, moet je in de winter wat doen. Maar dat is moeilijker dan in de zomer, er is niet zoveel beweging op de markt. Als we nu niets doen, is dat voor mij oké. Misschien dient zich een buitenkans aan, of misschien gaat er iemand weg, dan zullen we handelen. We hebben voor vrijwel iedere plek genoeg spelers. Maar op de backposities heb ik alleen Philip Max en Denzel Dumfries. Dus áls we iets doen, zal het daar zijn. Intussen proberen we spelers uit de opleiding door te ontwikkelen”, aldus Roger Schmidt.


Facebook Comments