Home Nieuws PSV denkt aan transfersom van 9 miljoen euro voor Berghuis

PSV denkt aan transfersom van 9 miljoen euro voor Berghuis

135
0

In Rotterdam verwachten ze dat Steven Berghuis 20 miljoen euro zou moeten kunnen opbrengen. Het lijkt een transfersom die veel te hoog gegrepen is. 

Feyenoord houdt vast een miljoenentransfer voor Berghuis, die vaak betrokken is bij doelpunten van de Rotterdammers. Het rendement van Berghuis is dan ook zeker meer dan prima te noemen.

PSV blijft de pijlen richten op de aanvaller van Feyenoord, die op meerdere posities in de voorhoede kan spelen en zelf ook wel wil overstappen naar Eindhoven. PSV loopt met zijn eventuele komst vooruit op een mogelijk vertrek van Hirving Lozano, Steven Bergwijn en/of Gastón Pereiro.

Bronnen bij Feyenoord zeggen in gesprek met PSV Inside dat Feyenoord niet hoeft te verkopen en wel degelijk geld heeft om iets op de transfermarkt te kunnen doen. ‘De media maken ervan dat Feyenoord geen geld heeft maar er is zeker wel een potje om dingen te doen op de transfermarkt. Feyenoord hoeft niet te verkopen’, aldus een Rotterdamse insider tegen PSV Inside.

In Eindhoven wordt er heel anders gedacht over de hoogte van de transfersom voor de aanvaller. PSV denkt aan een maximum van 8 à 9 miljoen euro, ‘met de mogelijkheid op een bescheiden en misschien creatieve uitloop’, zoals het Eindhovens Dagblad het omschrijft.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here