Home Nieuws PSV meldt zich voor transfer Joshua Brenet, ook Feyenoord biedt Brenet driejarig...

PSV meldt zich voor transfer Joshua Brenet, ook Feyenoord biedt Brenet driejarig contract aan

5157
0

Joshua Brenet is na een ijzersterk half jaar bij FC Twente in beeld bij PSV om de defensie te versterken.

Dat mag enerzijds best opvallend worden genoemd maar anderzijds ook weer niet want Brenet heeft na een sterk halfjaar bij FC Twente de weg omhoog weer gevonden en droeg stevig bij aan de opmars van FC Twente. De club uit Enschede wil Brenet graag behouden maar heeft stevige concurrentie in de vorm van een concrete aanbieding van Feyenoord en inmiddels geldt PSV ook als mogelijk toekomstig werkgever.

Brenet was de voorbije jaren actief voor het Duitse Hoffenheim, dat hem in 2018 voor 3,5 miljoen euro overnam van PSV en tussendoor verhuurde aan Vitesse. Nadat zijn contract in de winter werd ontbonden, tekende Brenet voor de rest van het seizoen bij FC Twente. Brenet werd in Duitsland een vergeten speler en leek volledig uit beeld te geraken.

Twente wil de multifunctionele Brenet voor meerdere jaren binden maar Feyenoord trainer Arne Slot is dusdanig gecharmeerd van de verdediger dat een transfer naar Feyenoord lonkt voor de verdediger. In De Kuip ligt een driejarige aanbieding voor Brenet klaar, meldt AD Sportwereld. PSV zou inmiddels ook denken aan een nieuw contract voor Brenet, die eerder al 109 eredivisieduels speelde voor PSV en ook landskampioen werd. Het heeft er alle schijn van dat PSV rekening moet gaan houden met een vertrek van Mauro Junior. De Braziliaanse back staat in de belangstelling van Benfica, de nieuwe club van Roger Schmidt. Brenet kan inmiddels ook rekenen op belangstelling van clubs uit Italië, Spanje en Turkije.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here