Home Nieuws PSV denkt aan langer verblijf Yvon Mvogo, onderhandelingen PSV en Jasper Cillessen...

PSV denkt aan langer verblijf Yvon Mvogo, onderhandelingen PSV en Jasper Cillessen liggen stil

3784
0

Yvon Mvogo is momenteel weer eerste doelman en speelt ook verdienstelijk. De Zwitser speelt mogelijk ook volgend seizoen nog bij PSV.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Lange tijd werd er vanuit gegaan dat PSV het huurcontract met de goalie uit Zwitserland zou laten voor wat het maar dat lijkt mogelijk toch anders uit te gaan pakken. Hoewel het huurcontract van de Zwitser in juli afloopt en hij in principe terugkeert naar RB Leipzig, onderzoekt PSV of het zinvol is om Mvogo nog langer te huren van Red Bull Leipzig, zo schrijft het Eindhovens Dagblad.

In Leipzig heeft Mvogo nog een contract tot de zomer van 2023, waardoor PSV bij een overname een transfersom zou moeten gaan betalen. Twee jaar geleden vroeg de Red Bull club nog een bedrag van 5 miljoen euro aan PSV. Roger Schmidt wilde Mvogo kost wat kost naar PSV halen maar een huurovereenkomst werd het gevolg.

Mvogo zou open staan voor een langer verblijf in Eindhoven maar heeft één eis gesteld in zijn toekomstplannen. De doelman wenst eerste doelman te zijn en dus te spelen. Dan Jasper Cillessen. De geruchten rond Cillessen houden verband met de nieuwste geruchten rond Mvogo. PSV deed onlangs namelijk een poging om Jasper Cillessen los te weken bij Valencia CF, maar het leidde vooralsnog tot niets, aldus de regionale krant. En dus lijkt PSV de pijlen weer te richten op Mvogo.

Het is nog onduidelijk waar Joël Drommel volgend seizoen speelt maar het lijkt wel vast te staan dat de doelman zal worden verhuurd aan een Eredivisieclub.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here