Home Nieuws PSV delegatie op de Toekomst voor Atlético talent Riquelme

PSV delegatie op de Toekomst voor Atlético talent Riquelme

3362
0

Een delegatie van PSV was dinsdag aanwezig op sportpark de Toekomst in Amsterdam.

Het complex naast de Arena was het toneel van een Youth League wedstrijd tussen Ajax en Atlético Madrid. PSV volgt net als Ajax, Feyenoord en AZ het Spaanse toptalent Rodrigo Riquelme van Atlético.


Dat meldt het Spaanse AS Diario. Atlético heeft volgens AS Riquelme als grote uitblinker in de gelederen. PSV wist eerder de verhuurde middenvelder Mauro Junior aan zich te binden en vorig jaar ook het Engelse toptalent Madueke te verleiden een zelfde traject in te gaan. Voor Riquelme is het een interessante stap, omdat er in een wat kleinere competitie als de Eredivisie meer kansen voor hem zijn op speeltijd.

Riquelme wordt gezien als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Atlético, dus het is nog maar de vraag of de club hem wil laten vertrekken. Wel beschikt Riquelme over een aflopend contract. De middenvelder heeft zijn debuut voor de hoofdmacht al gemaakt.

Aan het begin van het huidige Primera División maakte hij al speelminuten tegen Eibar en in het Copa del Rey-duel met Cultural Leonesa mocht hij achttien minuten meespelen.


Facebook Comments