Home Nieuws PSV deelt Derrick Lukcassen mee dat een vertrek gewenst is

PSV deelt Derrick Lukcassen mee dat een vertrek gewenst is

4386
0

Derrick Luckassen heeft officieel van PSV vernomen dat een vertrek voor alle partijen de beste optie is.

De inmiddels 26 jarige verdediger, gezegend met veel talent en kracht, heeft bij PSV de verwachtingen niet waar kunnen maken. De verdediger komt niet in de plannen van Roger Schmidt en zijn staf voor. De verdediger uit Amsterdam kijkt op dit moment uit naar een nieuwe club.


Volgens het Eindhovens Dagblad is er nog geen club concreet voor de 26-jarige verdediger, maar heeft PSV hem wel al te kennen gegeven dat ze niet met hem verder willen. Dat betekent dat er voor Luckassen een einde gaat komen aan vier teleurstellende jaren in Eindhoven. Luckassen en PSV blijken achteraf bezien geen goede combinatie te zijn geweest, terwijl de kwaliteiten van de verdediger wel degelijk daar zijn. Niet ieder huwelijk is een goed huwelijk en dat geldt dus ook voor PSV en de sterke verdediger. Daarnaast heeft Luckassen niet altijd voldoende kansen gekregen van de betreffende trainers, naast het feit dat de verdediger zelf ook niet altijd even positief uitliet over de club.

In zijn eerste seizoen leek hij op weg een basisspeler te worden en kwam hij tot negentien wedstrijden in de Eredivisie, maar daarna werd hij drie keer verhuurd. Bij Hertha BSC, Anderlecht en Kasimpasa kon Luckassen niet bewijzen waarom hij in de basis zou moeten staan bij PSV.

Luckassen heeft nog een contract tot medio 2023 in Eindhoven en kostte PSV in 2017 ruim 5 miljoen euro. Destijds stond de verdediger ook in de belangstelling van Feyenoord maar gaf hij de voorkeur aan een transfer naar PSV.