Home Nieuws PSV concreet voor Beelen en wil snel in gesprek met Zwolle verdediger,...

PSV concreet voor Beelen en wil snel in gesprek met Zwolle verdediger, Feyenoord is inmiddels een biedende club

1740
0

Zondagavond werd bekend dat ook PSV interesse heeft in Thomas Beelen van PEC Zwolle. Naast PSV zijn Feyenoord, AZ en FC Twente in de markt voor Beelen.

De interesse vanuit PSV in de nog jonge en relatief onervaren verdediger is serieus te noemen, hoewel de club nog geen bod deed. De vraag of Beelen goed genoeg is voor PSV en of er perspectief op speeltijd is, is lastig te beantwoorden. Veel ervaring heeft de verdediger nog niet opgedaan in het betaalde voetbal. Wel is het inmiddels de vraag of PSV niet al te laat is voor Beelen. PEC Zwolle weet inmiddels dat zowel AZ, FC Twente en Feyenoord serieus in de markt zijn.

Feyenoord zou afgelopen weekend al een tweede hebben weggelegd bij de gepromoveerde club, nadat het openingsbod uit Rotterdam nog door PEC Zwolle is afgewezen. Het Feyenoord medium 1908.nl lijkt informatie over het bod van Feyenoord te hebben: “Feyenoord wil Beelen graag losweken bij de promovendus en toevoegen aan de selectie voor het komende seizoen”, klinkt het.

PEC Zwolle vraagt opt dit moment twee miljoen euro voor Beelen. Het is de vraag of PSV dat bedrag wenst te voldoen voor Beelen, die een aantal keuzes voor zichzelf dient te maken in relatie tot ontwikkeling en speeltijd. PSV heeft inclusief verdedigers van Jong PSV die eventueel voor een plaats in de A-selectie in aanmerking komen, maar lieft 10 verdedigers onder contract staan.

De rechtsbenige verdediger speelde afgelopen voetbaljaar dertig wedstrijden voor PEC Zwolle in de Keukenkampioen Divisie. Beelen scoorde vier goals en gaf één assist, wat weer geen slechte cijfers zijn voor een verdediger. Thomas Beelen ligt nog tot medio 2025 vast bij PEC Zwolle. De vraag is of PSV daadwerkelijk gaat doorpakken richting Beelen en werkgever Zwolle.

Weekblad Voetbal International meldt in ieder geval dat PSV het gesprek wenst aan te gaan met Thomas Beelen maar dat van een concreet bod nog geen sprake is op dit moment. Mogelijk is PSV te laat omdat Feyenoord op dit moment de biedende club is geworden, waar PSV nog lijkt af te tasten.


Vorig artikelMeerdere Franse bronnen melden concrete interesse PSV in Batista Mendy, voormalig Frans jeugdinternational
Volgend artikelPSV toont interesse in Dortmund verdediger Cissé, voormalig Duitsland U18 speler traint mee met Jong PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in