Home Nieuws PSV clubwatcher over Roger Schmidt: ‘De man is zo’n slechte verliezer’

PSV clubwatcher over Roger Schmidt: ‘De man is zo’n slechte verliezer’

2298
0

De kruiddampen van de nederlaag tegen Ajax zijn zo goed als opgetrokken en de achterstand op de koploper is daar.

Toch moet de nederlaag in perspectief worden gezien want de achterstand is nog altijd maar twee punten. Bovendien heeft het er alle schijn van dat PSV dit seizoen niet op instorten staat zoals vorig seizoen wel het geval was. Dat maakt de kansen op succes bepaald groter dan vorig seizoen. Het gaat al dagen over de bal over de lijn maar ook over de uitlatingen van Roger Schmidt aan het adres van de vierde man net na het laatste fluitsignaal.

Roger Schmidt laat zich nog aleens kritisch uit langs de lijn en dat was tegen Ajax niet minder het geval. In de Skiete Willy Podcast van deze week bespreken Marco Timmer en Björn van der Doelen de nederlaag van PSV en de houding van Schmidt in deze

Van der Doelen zag PSV verliezen en stelde vast dat die nederlaag ergens nog weleens best positief kan uitpakken. ‘Als ik iets mooi vind als ik naar sport zit te kijken, dan is het wel emotie. Anders zit je naar niks te kijken. Of het nu terecht is, dat maakt niet zo uit. Als er maar emotie in zit’, zei Van der Doelen over Roger Schmidt en over alle reacties na afloop over het incident met bal en de zijlijn.

PSV watcher Marco Timmer zag het geheel vanaf de perstribune gebeuren en zegt over de reactie van Schmidt: ‘De man is zo’n slechte verliezer. Het mooie is dat hij dat zelf ook zegt. Ik houd daar wel van.’ De nederlaag tegen Ajax kan voor PSV ook wat opleveren vindt Bjorn van der Doelen. ‘Ik heb niemand van PSV horen zeggen dat het seizoen voorbij is. Als ze die woede van zondag om kunnen zetten in goede energie naar de rest van het seizoen, dan kan het nog weleens een heel interessant seizoen worden’, zei Van Der Doelen in de podcast van het weekblad.


Vorig artikelVoormalig trainer Jong PSV geniet van Gakpo, De Mos opteert voor extra jaar PSV middels huurconstructie
Volgend artikel‘Probleemspeler’ Marcelo vertrokken bij Lyon, contract ontbonden na problemen met club én fans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in