Home Nieuws PSV brengt in speelronde 32 een bezoek aan de Kuip

PSV brengt in speelronde 32 een bezoek aan de Kuip

582
0

De KNVB heeft het concept programma voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt.

Een ieder kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen maar het staartje van de competitie 2021-2022 kent voor PSV in ieder geval een zware wedstrijd. De Rotterdamse Kuip zal het decor zijn voor wedstrijd nummer 32 van de competitie.


Juist in de Rotterdamse Kuip heeft PSV het al jaren zwaar. De voorgaande edities werden allen verloren. Het elftal van Roger Schmidt weet in ieder geval op voorhand al dat het einde van het nieuwe seizoen een zware dobber zal gaan worden in de jacht op de landstitel.

PSV opent op 14 augustus de nieuwe competitie in Almelo tegen Heracles. PSV begint dus met een uitwedstrijd. Promovendus SC Cambuur is een week later de eerste gast in het Philips Stadion. In speelronde 4 en 5 volgen de eerste toppers al met wedstrijden tegen respectievelijk AZ en Feyenoord.

AZ en PSV treffen elkaar al in speelronde 4. Speelronde 32 belooft spannend te worden want dan mag PSV een bezoek brengen aan de Rotterdamse Kuip.

AZ-PSV is de eerste kraker van het nieuwe seizoen. De wedstrijd in Alkmaar wordt gespeeld op zaterdag 11 september om 21.00 uur. Acht dagen later speelt PSV thuis tegen Feyenoord, op 19 september. Ajax zal PSV in Amsterdam pas op 24 oktober ontvangen.

Het betreft een concept programma wat de komende weken nog wijzingen kan ondergaan.


Facebook Comments