Home Nieuws PSV breekt contract Ernest Faber open, Faber niet de opvolger van John...

PSV breekt contract Ernest Faber open, Faber niet de opvolger van John de Jong

1274
0

PSV maakt via de officiële kanalen bekend dat het contract van Ernest Faber is opengebroken.

De club ziet toekomst in Faber en heeft daarom het contract van het van het hoofd jeugdopleiding opengebroken en verlengd. Faber blijft middels het nieuwe contract tot de zomer van 2026 verbonden aan PSV. Even leek er sprake te zijn van het opvolgen van John de Jong als technisch directeur van de club maar door het nieuwe contract kan dit dus worden uitgesloten. De ambities van Ernest Faber zouden eerder stroken met de functie van technisch directeur maar PSV zal toch een buitenstaander aan gaan trekken voor de opvolging van John de Jong is de verwachting.

Faber bekleedt zijn huidige functie sinds 2018. Daarvoor was hij in diverse functies werkzaam bij PSV. Faber kan inmiddels tot het meubilair van de club worden gerekend en dat stemt tot tevredenheid bij de directie van de club. “We zijn erg tevreden over de ontwikkeling van onze jeugdopleiding”, zegt algemeen directeur Marcel Brands op de clubsite. “Als leidinggevende van de PSV Academy speelt Ernest daar een grote rol in en daarom zijn we blij dat hij bij ons blijft.”

Ook Faber is blij met zijn contractverlenging. “Het is geweldig om van dat proces deel uit te mogen maken. We steken er met z’n allen ontzettend veel tijd in en we zien het niveau stap voor stap stijgen. De hoofdtrainer van de A-selectie neemt de spelers die vanuit de Academy doorstromen zeer serieus en dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen”, aldus een opgetogen Ernest Faber.


Vorig artikelDenzelf Dumfries onhoudbaar voor Inter, Arsenal voegt zich bij Chelsea en Spurs
Volgend artikelFranse media: Paris Saint Germain overweegt werk te maken van terugkeer ‘international’ Xavi Simons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in