Home Nieuws PSV blinkt uit in zorg voor familie Zahavi: ‘PSV heeft ons zo...

PSV blinkt uit in zorg voor familie Zahavi: ‘PSV heeft ons zo goed geholpen en is voortdurend een grote steun’

6266
0

Eran Zahavi heeft in gesprek met Voetbal International uitgesproken PSV erg dankbaar te zijn voor de goede zorgen na de brute overval op zijn huis in Amsterdam.

Het is inmiddels alweer twee maanden geleden maar nog niet uit het systeem van het gezin van de aanvaller. PSV blijkt een voorname rol in de nazorg te hebben gespeeld. De club heeft op een geweldige warme manier zorg gedragen voor de familie Zahavi. Inmiddels is de Israelische spits terug van vakantie en met PSV begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.


“We hebben een goede vakantie gehad. Het was nog niet helemaal zoals een normale vakantie. Ook omdat ik eerst nog bij de Israëlische ploeg was”, aldus Zahavi tegennover VI. “Dat was wel even moeilijk voor mijn gezin. Ze waren dan wel in Israël, maar het voelde voor hen toch gek dat ik meteen weer weg moest met het nationale team. Maar dit is mijn werk, het hoort erbij als je professional bent. Het is nu goed.”

Het verwerkingsproces is in volle gang en daarin blijkt PSV een voorname rol te hebben gespeeld. “De club heeft ons zo goed geholpen. Misschien is dit wel de plaats om dat nog eens te benadrukken”, zo geeft hij aan. “Ik had al camera’s in huis maar die hebben zij enorm verbeterd. We hebben beveiliging om mijn gezin het vertrouwen terug te laten krijgen, zodat ze zich weer goed voelen in ons huis en in Nederland. PSV is voortdurend en in alles een grote steun en dat waardeer ik enorm.”

Zahavi heeft geen moment gedacht om te vertrekken bij PSV. Dat maakte hij ook duidelijk in de week na het vreselijke incident. “In het leven gebeuren nu eenmaal goede en slechte dingen, met allebei moet je goed omgaan. Ik kon daarom niet wegrennen. Ik heb zoveel steun gevoeld vanuit heel Nederland. Waarom zou ik dan gaan?”, reageert hij daarop. “Ik heb het ook niet in mijn hoofd gehad. Wel om even een break te nemen, maar ik heb het geluk dat ik een heel sterke vrouw en een sterk gezin heb. Zij heeft me gesteund om tot het eind door te gaan. Het was haar beslissing en ik ben blij dat we dat hebben gedaan.”


Facebook Comments Box