Home Nieuws PSV biedt miljoenen op voormalig Duits international en linksback van Augsburg

PSV biedt miljoenen op voormalig Duits international en linksback van Augsburg

1623
0

Er lijkt versterking op komst. PSV heeft een miljoenenbod gedaan op Philipp Maxlinksback van FC Augsburg.

Dat meldt het Duitse BILD. PSV is uiteraard al even op zoek is naar een geschikte linksback. De interesse van PSV in Max lijkt uitersts serieus te zijn. Naast BILD maken ook het Eindhovens Dagblad en Voetbal International melding van belangstelling van PSV in verdediger van Augsburg.

PSV is wederom in de weer op de Duitse markt na het aantrekken van Schwaab, Baumgart, Bruma en de technisch staf onder aanvoering van Roger Schmidt.

Volgens BILD heeft PSV een concreet bod van 7,5 miljoen euro neergelegd bij Augsburg. De clubleiding van de zuid-Duitse club weet de interesse in Max bevestigen. “Het klopt dat we een eerste bod op Philipp Max hebben gekregen. We zijn momenteel in gesprek met de geïnteresseerde club”, zegt technisch directeur Stefan Reuter over de interesse in Max. “Er is echter nog geen akkoord over de transfersom.”

“Nadat we het bod kregen, hebben we meteen de speler geïnformeerd. Hij heeft ons laten weten dat hij wil vertrekken”, vervolgt Reuter, zonder de naam van PSV te noemen.

BILD is echter zeker van de interesse vanuit PSV. Max is een ervaren verdediger en speelde in Duitsland voor Schalke 04 en Karlsruher SC en kwam de afgelopen vijf seizoenen uit voor Augsburg. Hij heeft nog een contract tot 2022 bij de club.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here