Home Nieuws PSV biedt miljoenen op PEC Zwolle verdediger Beelen, PEC wijst bod af...

PSV biedt miljoenen op PEC Zwolle verdediger Beelen, PEC wijst bod af en wil meer

1207
0

PSV is voornemens Thomas Beelen snel aan de selectie toe te voegen. Het is de club menens rond de zo plots gewilde verdediger van de gepromoveerde club uit Zwolle.

Over Beelen wisten we tot voor kort weinig tot niets behalve dat de jonge verdediger niet heel veel ervaring heeft op het hoogste niveau als we de Keukenkampioen Divisie daarbij als maatstaf nemen, om over Eredivisie-ervaring nog maar te zwijgen. Toch lijkt PSV ineens en uit het niets geïnteresseerd te zijn in Beelen.

De Zwolle verdediger zal wel gescout zijn afgelopen maanden maar lijkt door de interesse van Feyenoord concreter bij PSV in beeld te zijn. PSV maakt op dit moment zelfs de grootste kans om Thomas Beelen ook daadwerkelijk te gaan contracteren. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Daarmee zou PSV zowel AZ als Feyenoord achter zich laten.

Beelen heeft nog geen definitieve keuze gemaakt waar hij zijn carrière wil vervolgen en weet natuurlijk ook dat PSV manschappen aan centrale verdedigers onder contract heeft staan. De kans op speeltijd is voor Beelen een belangrijke factor in zijn keuze.

In Eindhoven hij vooralsnog concurrentie van André Ramalho, Jordan Teze en Timo Baumgartl, maar de kans is groot dat één van die drie spelers nog vertrekt. Waarschijnlijk vertrekken zowel Baumgartl als Ramalho op korte termijn en voor augustus. PSV hoopt deze zomer ook nog een rechtsback aan de selectie toe te voegen.

PSV heeft inmiddels een bod bij PEC Zwolle weggelegd van 2,5 miljoen euro, weet Voetbal International te melden maar de promovendus zit hoger in de boom verlangt een transfersom van drie miljoen voor de lange verdediger.


Vorig artikelOver Luuk de Jong en zijn aanvoerdersband: ‘De spits van een degradant kan niet meteen in het elftal komen’
Volgend artikelPSV grootste kandidaat om Beelen van PEC over te nemen, PSV aast ook op nieuwe ervaren centrale verdediger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in