Home Nieuws PSV biedt Ibrahim Afellay hulp met revalideren

PSV biedt Ibrahim Afellay hulp met revalideren

74
0

Ibrahim Afellay keert na ruim acht jaar terug bij PSV.

De 32-jarige middenvelder, die zonder club zit na zijn vertrek bij Stoke City in januari, gaat bij de jeugdtak op de Herdgang verder werken aan zijn revalidatie.

Afellay kwam door verschillende knieblessures de afgelopen seizoenen amper in actie. De 53-voudig Oranje-international speelde dit seizoen geen enkele wedstrijd voor Stoke City. Zijn laatste duel dateert van eind december 2017.

“Ibrahim is hier opgegroeid en doorgebroken”, zegt John de Jong op PSV.nl. “Daarna werd hij een bepalende speler in diverse kampioensploegen. Het is voor ons niet meer dan logisch dat we hem helpen waar mogelijk. We hebben nu afspraken gemaakt over individuele begeleiding door de fysieke staf van de jeugdafdeling van PSV. Als de volgende fase aanbreekt, gaan we kijken hoe we dat invullen.”

De geboren Utrechter doorliep de jeugdopleiding van PSV, waar hij begin 2004 debuteerde in het eerste elftal. Zeven jaar later stapte hij over naar FC Barcelona, waar hij nooit een vaste waarde werd. De Catalaanse topclub verhuurde Afellay aan Schalke 04 en Olympiakos Piraeus voordat hij naar Stoke vertrok.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here