Home Nieuws PSV biedt gewilde maar zwaar en lang geblesseerde Sambo ‘gewoon’ contractverlenging aan

PSV biedt gewilde maar zwaar en lang geblesseerde Sambo ‘gewoon’ contractverlenging aan

391
0

Shurandy Sambo raakte onlangs zwaar geblesseerd en wacht een lange revalidatie.

PSV had al een voorstel tot verlenging van zijn contract in de maak en dat voorstel wordt door de club in stand gehouden, zo meldt het Eindhovens Dagblad.


De rechtsback en de op termijn gedroomde opvolger van Denzel Dumfries, was afgelopen zomer zeer gewild op de transfermarkt. Meerdere clubs waren concreet voor Sambo. Ondermeer FC Twente en Cambuur wilde Sambo van PSV in een huurdeal overnemen maar er was ook serieuze interesse vanuit de Serie A. De Italiaanse club Sassuolo wilde Sambo van PSV overnemen.

Sambo kan voor meerdere jaren bijtekenen bij PSV, maar raakte vorige maand wel zwaar geblesseerd. De club wil hem nu een steuntje in de rug geven. Sambo neigde voor zijn blessure al naar een contractverlenging, maar meerdere clubs hoopten op de komst van de verdediger en dat zette de jonge verdediger aan het denken.
PSV steunt Sambo volop en dus kan hij nog steeds ‘gewoon’ voor meerdere jaren bijtekenen in het Philips Stadion. Eerder raakte de rechtervleugelverdediger al eens zwaar geblesseerd aan zijn knie en nu wacht hem opnieuw een lange revalidatie.