Home Nieuws PSV biedt Cody Gakpo nieuw contract, topaanbieding in beraad

PSV biedt Cody Gakpo nieuw contract, topaanbieding in beraad

12952
1

PSV doet er alles aan om Cody Gakpo nog een seizoen in Eindhoven te behouden. De club heeft de aanvaller een nieuw verbeterd contract aangeboden.

Na maanden van onzekerheid weten PSV en Cody Gakpo nog steeds niet hoe de nabije toekomst eruit ziet. De aanvaller twijfelt al maanden en PSV wil alle twijfels wegnemen door de aanvaller net als eerder bij Ibrahim Sangaré het geval was, een nieuw contract aan te bieden. Het betreft een 5 jarig contract tot en met 2027.

PSV wenst pas na wedstrijd met Rangers FC over een transfer van Gakpo te willen onderhandelen maar achter de schermen is er wel contact. De club wenst minstens vijftig miljoen euro ontvangen, exclusief bonussen. Voorlopig bracht Manchester United nog geen officieel bod op Cody Gakpo uit, maar is het wel bekend met de prijs die PSV wenst te ontvangen.


Vorig artikelTwee roden kaarten en twee tegendoelpunten voor Rangers in aanloop naar PSV
Volgend artikelRoger Schmidt fan Huub Stevens ziet dat PSV door Ruud van Nistelrooij anders bekeken wordt

1 REACTIE

  1. Een vraag aan Cody Gapko ( kan deze vraag aan hem gestuurd worden). Namens het missionaire team van onze PKN kerk in Rotterdam organiseren we in de zomer van 2023 4 speciale diensten in de Laurenskerk. Deze diensten organiseren we om rand – en buitenkerkelijken te trekken met een aansprekend thema. Onze predikant heeft dan een korte preek en we zoeken een inspirerende christen die een persoonlijk verhaal wil delen . Wij zouden het heel gaaf vinden wanneer Cody Gapko hiertoe bereid zou zijn. We vinden zijn getuigenis van zijn geloof heel mooi en inspirerend.
    De datum kan in overleg met hem bepaald worden, zal in juni, juli, augustus of september 2023 zijn in de Laurenskerk op een zondag om 17.00 uur.
    Willen jullie deze vraag aan hem voorleggen?
    Alvast veel dank!!
    Groeten, Nelleke Staal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in