Home Nieuws PSV bezig met oprichten van nieuwe talentenpool, successen Malen en Madueke veelvuldig...

PSV bezig met oprichten van nieuwe talentenpool, successen Malen en Madueke veelvuldig herhalen

679
0

PSV gaat meer inzetten om jonge talenten te werven om deze talenten zo eerder naar de PSV Academy te kunnen halen.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de club druk doende is om een nieuwe talentenpool op te zetten. Het doel is uiteraard meer instroom van talenten. PSV wil een nog onbekend bedrag investeren in een groep jonge spelers die zal bestaan uit internationale en nationale spelers. Een deel van het nieuw op te richten tweede partnerfonds van 30 miljoen euro kan in de talentenpool worden geïnvesteerd.

PSV hoopt in de toekomst meer transfers te kunnen doen zoals het deed met Donyell Malen, Noni Madueke en Pablo Rosario. De club richtte in het verleden een talentenpool op voor spelers als Donyell Malen, Noni Madueke en Pablo Rosario. Genoemde spelers leverden de club miljoenen euro’s op en dat succes wenst de club veelvuldig te gaan herhalen, zo schrijft het Eindhovens Dagblad.

Volgens de regionale krant zullen de details over het tweede partnerfonds naar verwachting in het begin van het voorjaar bekend worden gemaakt. Eerder werd wel al gemeld dat PSV in totaal 30 miljoen euro extra vermogen zal krijgen via een fonds.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here