Home Nieuws PSV bevestigt Sabari contract, aanvallende middenvelder droomt van wedstrijden in vol Philips...

PSV bevestigt Sabari contract, aanvallende middenvelder droomt van wedstrijden in vol Philips Stadion

6204
0

Er staat weer een jeugdig talent op doorbreken. PSV heeft het nieuwe contract van Ismael Sabari bevestigd.

De club verwacht veel van de aanvallende middenvelder, die woensdag zijn handtekening onder een contract tot 2025 wist te zetten. Op zijn beurt verwacht de jongeling veel van de komende jaren. Een doorbraak in het Philips Stadion is het grote doel. Sabari had een aflopend contract bij PSV, maar de club wilde geenszins dat de aanvallende middenvelder elders zijn carrière zou gaan voortzetten.

“Ik kwam hier naartoe met de droom om het eerste van PSV te halen. Dat heb ik gerealiseerd. Nu wil ik spelen en titels winnen”, zegt hij tegen PSV.nl “Deze club geeft jeugdspelers echt kansen. De trainers zijn veel met ons bezig en als het onverhoopt niet lukt bij PSV, is de club een voorportaal naar andere clubs.”

“Ik heb de afgelopen twee jaar veel gespeeld bij Jong PSV en tegen echte mannen. Daar ben ik een veel betere voetballer door geworden. Ik ben trots dat ik deze zomer de stap naar het eerste heb gezet. Het harde werk is niet voor niets geweest, al weet ik dat het nu opnieuw begint. Ik ga alles doen om veel minuten te maken”, aldus Sabari, die wedstrijden spelen in een vol Philips Stadion voor ogen heeft.


Vorig artikelDankbare Yvon Mvogo tekent in Frankrijk en neemt met mooie woorden afscheid van PSV en de fans
Volgend artikelPSV bedingt per wedstrijd vergoedingen én doorverkooppercentage bij transfer Savio

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in