Home Nieuws PSV bevestigt perikelen rond Eran Zahavi, club biedt Zahavi woonruimte in Eindhoven...

PSV bevestigt perikelen rond Eran Zahavi, club biedt Zahavi woonruimte in Eindhoven aan

5858
0

Alom twijfel rond Eran Zahavi en zijn toekomst bij PSV. De spits zou zijn toekomst bij de club overwegen.

De laatste berichten rondom Eran Zahavi zijn dat de spits stevig overweegt om PSV en Nederland te gaan verlaten. Het is waarschijnlijk tegen de wil van de spits in want de topschutter staat niet bepaald bekend om afhaken dan wel opgeven of weglopen maar zijn familie en het welzijn van zijn familie staat natuurlijk voorop.

Afgelopen weekend keerde de familie namelijk terug in het Amsterdamse huis van Zahavi, maar de vrouw van Zahavi voelde zich naar verluidt niet meer veilig en wil per se terugkeren naar Israël. De meest recnete inbraak heeft veel impact op het gezin van Zahavi en dus overweegt men een vertrek. PSV is inmiddels op de hoogte van de ontstane perikelen en bevestigde tegenover de Telegraaf dat er zaken spelen, zo meldt de krant.

Een oplossing zou zijn dat Zahavi in Eindhoven gaat wonen de komende maanden en zijn gezin terugkeert naar Israel maar dat lijkt niet de beste optie te zijn. Familieman Zahavi wil niet gescheiden worden van zijn gezin en is nu met PSV in overleg over zijn situatie. De club hoopt Zahavi te kunnen behouden en heeft daarom hulp voor een verhuizing naar Eindhoven aangeboden.

Het zou zomaar kunnen dat Eran Zahavi toch zijn laatste wedstrijd voor PSV heeft gespeeld. Volgens bronnen rond de Israëlische spits wil zijn vrouw onder geen enkele voorwaarde nog in Nederland verblijven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here