Home Nieuws PSV bevestigt lezing Raiola, met wie Ihattaren gebroken lijkt te hebben: Raiola...

PSV bevestigt lezing Raiola, met wie Ihattaren gebroken lijkt te hebben: Raiola raadde Ihattaren buitenland af

23403
0

Het nieuws rond Mo Ihattaren blijft de gemoederen bezighouden, ook binnen PSV maar zeker ook onder de fans.

De PSV fans zijn nog altijd begaan met de jonge middenvelder, die zich momenteel op een dood spoor lijkt te begeven. Volgens Voetbal International speelt er zich momenteel veel af rond de middenvelder. Het weekblad rept over moeilijke tijden voor de Sampdoria huurling. Er wordt zelfs geschreven dat ook justitie zich in een familiekwestie heeft moeten mengen. In Genua is men ook het spoor bijster over Ihattaren, zowel in figuurlijke als ook in letterlijke zin.

Deze week kwam Mino Raiola aan het woord en de zaakwaarnemer kon aan Voetbal International bevestigen dat er geen contact meer is tussen de invloedrijke zaakwaarnemer en zijn voormalig cliënt.
De zaakwaarnemer kon ook bevestigen dat Ihattaren had laten doorsijpelen te overwegen om te stoppen met professioneel voetbal.
Wat er precies is gebeurd en het hoe en waarom waardoor Ihattaren tot dat besluit is gekomen, is ook voor Mino Raiola momenteel een groot raadsel. Temeer omdat hij zag dat de voetballer het in zijn eerste weken nog wel goed naar zijn zin had bij Sampdoria en gelukkig was in Genua.

De stap naar het buitenland lijkt veel te vroeg te zijn gekomen voor de jonge middenvelder. Dat Raiola Ihattaren een transfer naar het buitenland heeft afgeraden, omdat hij er in zijn ogen nog niet klaar voor was, wordt bevestigd binnen PSV, zo meldt Voetbal International. Clubs als AZ, Feyenoord of FC Utrecht werden genoemd voor Ihattaren maar daar had de jonge middenvelder geen trek in. PSV bevestigt tegenover Voetbal International ook dat er pas twee dagen voor het verstrijken van de transferdeadline voorzichtige eerste interesse van Juventus ontstond. Verder waren er geen clubs concreet voor Mo Ihattaren, schrijft Voetbal International over het gevallen toptalent.

Het weekblad denkt ook te weten dat Ihattaren heeft gebroken met Mino Raiola en José Fortes Rodríguez omdat er tal van zaakwaarnemers zijn die momenteel contact trachten te leggen met Mo Ihattaren en zijn familie.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here