Home Nieuws PSV bevestigt concrete interesse van clubs in Mo Ihattaren

PSV bevestigt concrete interesse van clubs in Mo Ihattaren

7518
0

PSV wenst zich de komende weken in iedere linie nog te versterken en mocht die opzet slagen, is er sprake van een erg brede selectie.

Dat betekent dus ook dat er nog uitgaande transfers zullen gaan plaatsvinden, zo bevestigde John de Jong tegenover het Eindhovens Dagblad. De selectie mag immers iets minder breed gaan worden.


Een speler die een uitgaande transfer zou kunnen gaan maken is natuurlijk Mohamed Ihattaren. De club bevestigt inmiddels dat de middenveld in de belangstelling staat van verschillende clubs, zo zegt John de Jong.

De middenvelder werd de afgelopen tijd al veelvuldig gelinkt aan het VfL Wolfsburg van Mark van Bommel maar er zijn meer kapers op de kust. “Ik weet dat er interesse voor hem is”, aldus De Jong. “Het is een hele talentvolle speler en hij zit in de situatie dat er nog een eenjarig contract is. Het zou raar zijn als er rond hem geen beweging was. Ik weet dat er clubs naar hem informeren. We kunnen zijn contract ook nog verlengen als de transferperiode voorbij is en voor ons is de situatie open”, aldus John de Jong.


Facebook Comments Box