Home Nieuws PSV bevestigt aanstaande vertrek van Mario Götze

PSV bevestigt aanstaande vertrek van Mario Götze

868
0

Mario Götze is op weg naar Eintracht Frankfurt. PSV bevestigde maandagmiddag dat de Duitse middenvelder afwezig is omwille van transferwensen.

De transfer naar Frankfurt is nog niet geheel rond maar de verwachting is dat dit spoedig zijn beslag zal gaan krijgen. Hetzelfde geldt voor Maximiliano Romero en Vincent Müller. Ook zij ontbreken maandagmiddag op de eerste training onder Ruud van Nistelrooij. Het drietal krijgt de ruimte om een transfer af te ronden, bevestigde PSV. Romero is al in Argentinië voor een terugkeer naar Racing Club. Waar de toekomst van doelman Müller ligt, is nog onduidelijk.

Bij de start van de voorbereiding ontbreekt een aantal spelers vanwege een vakantie na hun interlandverplichtingen. Dat zijn Jordan Teze, Cody Gakpo, Erick Gutiérrez, Ritsu Doan en Ibrahim Sangaré. Zij melden zich onder voorbehoud op 4 juli weer bij de club.

Alsof er niets anders is dan vorig seizoen, heeft de selectie ook nog steeds te kampen met verschillende blessuregevallen. Dat geldt voor Olivier Boscagli, Phillipp Mwene, Carlos Vinícius, André Ramalho en Mauro Júnior. Allen zijn op de terugweg op Olivier Boscagli na. De Franse verdediger heeft een zware knieblessure en kan in de tweede seizoenshelft aansluiten.

De volgende spelers verschenen maandagmiddag op de Herdgang om aan de trainingen deel te nemen: Joël Drommel, Boy Waterman, Maxime Delanghe, Kjell Peersman, Derrick Luckassen, Armando Obispo, Philipp Max, Fredrik Oppegard, Marco van Ginkel, Richard Ledezma, Joey Veerman, Ismael Saibari, Noni Madueke, Yorbe Vertessen, Johan Bakayoko en Jong PSV-spelers Shurandy Sambo, Jenson Seelt, Dennis Vos, Koen Jansen, Amin Doudah, Simon Colyn, Jeremy Antonisse, Dante Sealy en Mees Kreekels.


Vorig artikelVan Nistelrooy wijst op eerste werkdag naar winst in bekerfinale en steun PSV fans
Volgend artikelMario Götze vertrekt definitief naar Eintracht Frankfurt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in