Home Nieuws PSV betaalt Benfica 2,5 miljoen euro huursom, Portugese club zet in op...

PSV betaalt Benfica 2,5 miljoen euro huursom, Portugese club zet in op transfersom van 10 miljoen euro

12099
0

Benfica uit Lissabon zit erg hoog in de boom wat betreft de bedragen die rond Carlos Vinícius de ronde doen.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV maar liefst 2,5 miljoen euro aan huursom weet te betalen aan de club uit Lissabon om gebruik te kunnen maken van de diensten van de spits. De Braziliaan pendelt bij PSV tussen bank, tribune en de basis maar een echte goede indruk wist de spits nog niet te maken. PSV huurt Vinícius voor twee seizoenen, dus tot en met juni 2023. Voor Benfica is het niet mogelijk om die overeenkomst eerder open te breken, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Het aantal wedstrijden wat de Braziliaan speelt voor PSV heeft verder ook geen invloed op de overeenkomst, die door PSV eerder ontbonden kan worden. Het moet raar lopen wil PSV volgend seizoen nog de beschikking hebben en willen hebben over de Braziliaanse spits met beperkte kwaliteiten.

Het regionale medium schrijft ook over de transfersom die op tafel gelegd dient te worden indien PSV besluit om de spits over te nemen van de Portugese club. Het is inmiddels wel duidelijk dat dat scenario geen werkelijkheid gaat worden. Maar mocht er toch daadwerkelijke interesse vanuit PSV de kop op doen om de Braziliaan definitief over te nemen, dient de club daarvoor het duizelingwekkende bedrag van tien miljoen euro voor vijftig procent van de transferrechten van Vinícius te betalen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here