Home Nieuws PSV betaalt 12,5 miljoen aan Brugge | PSV na bijna 25 miljoen...

PSV betaalt 12,5 miljoen aan Brugge | PSV na bijna 25 miljoen euro transferuitgaven op zoek naar ’topverdediger’

3330
0

De teller voor Ricardo Pepi en Noa Lang loopt inmiddels op richting de 25 miljoen euro als we ook deels de afgesproken bonussen meenemen in de uitgaven van deze zomer.

PSV en Club Brugge stevenen af op een transfersom van 12,5 miljoen zonder bonussen, melden Belgische media vrijdagavond. Club Brugge wenste in eerste instantie 15 miljoen euro vast te ontvangen maar beide clubs zijn akkoord over een transfersom van 12,5 miljoen exclusief bonussen. Hoe dan ook, PSV geeft deze zomer een bedrag van om en nabij de 25 miljoen euro uit aan transfers voor aanvallers.

De club lijkt nog nog lang niet klaar te zijn op de nationale en internationale transfermarkt. PSV richt de pijlen nu op het middenveld en de defensie. Daarvoor zijn wel eerst uitgaande transfers noodzakelijk, meldt het Eindhovens Dagblad.

De transfer van Lang was noodzakelijk omdat er nu eenmaal eenmaal een opvolger voor Cody Gakpo moest worden aangetrokken. De komst van Pepi is meer dan een versterking voor de breedte en de Amerikaan geldt als meer dan alleen een back-up van Luuk de Jong.

Het Eindhovens Dagblad meldt ook dat men verwacht dat PSV en PEC Zwolle nog dit weekend overeenstemming zullen gaan bereiken over de transfer van Thomas Beelen naar PSV. Met de komst van de jonge verdediger van PEC Zwolle is de defensie nog niet op orde. Er wordt namelijk ingezet op de komst van en topverdediger, met ervaring. Timo Baumgartl zal normaal gesproken vertrekken en dat geldt ook voor André Ramalho. Jordan Teze lijkt een nieuwe kans te gaan krijgen onder Peter Bosz.


Vorig artikelRicardo Pepi in The Picture | El train has arrived in the station
Volgend artikelPeriode 2012 – 2023, Marcel Brands krijgt de complimenten, Danjuma was recent dichtbij transfer naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in