Home Nieuws PSV begonnen aan voorbereiding op tweede seizoenshelft, Boscagli nagenoeg fit

PSV begonnen aan voorbereiding op tweede seizoenshelft, Boscagli nagenoeg fit

604
0

Oranje met Luuk de Jong, Cody Gakpo en Xavi Simons aan boord, is nog volop in de race voor eremetaal in Qatar maar PSV is inmiddels begonnen aan de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen.

De spelersgroep waarover Ruud van Nistelrooij kan kan beschikken is op Cody Gakpo, Luuk de Jong, Xavi Simons en Erick Gutiérrez na compleet. Mexico al is uitgeschakeld in Qatar dus de verwachting is dat Guti snel zal gaan aansluiten. Dat geldt niet voor Gakpo, De Jong en Simons. Zij krijgen na het WK ook nog een korte vakantie.

Het programma is aangepast en dat betekent dat PSV na een trainingsweek op De Herdgang op trainingskamp naar Spanje zal vertrekken. Van 14 tot en met 23 december verblijft PSV in Marbella, waar het waarschijnlijk een aantal oefenwedstrijden zal spelen tegen gerenommeerde tegenstanders. Na het trainingskamp in Marbella volgen de kerstdagen en daarna staat de wedstrijd tegen AC Milan op de agenda.

PSV start de tweede helft van het seizoen op 7 januari met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam en zal drie dagen later naar Spangen afreizen voor een bekerduel tegen de Spartanen. De Fransman Olivier Boscagli sluit ook weer snel aan bij de selectie. De verdediger is ver hersteld van een kruisbandblessure.


Vorig artikelHans Kraaij wijst PSV op Japanse verdediger Ko Itakura
Volgend artikelRitsu Doan wilde zelf vertrekken bij PSV, Japanner zag reservebeurten niet langer zitten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in