Home Nieuws PSV begint thuis tegen Real Sociedad en eindigt groepsfase in San Sebastián,...

PSV begint thuis tegen Real Sociedad en eindigt groepsfase in San Sebastián, Noord-Spanje

603
0

Ook voor PSV is het speelschema in de Europa League bekend geworden. Alle speeldata zijn inmiddels bekend geworden en dus kan de voorbereiding op het Europese seizoen beginnen.

De ploeg van Roger Schmidt zal beginnen en eindigen met een wedstrijd tegen Real Sociedad. Op donderdag 16 september begint de Europa League campagne met een thuiswedstrijd tegen Real Sociedad in het Philips Stadion. De aftrap zal om 21u zijn.


Twee weken later staat de uitwedstrijd bij Sturm Graz op het programma. De wedstrijd in Oostenrijk zal om 18.45 beginnen. Daarna volgt de zogenaamde dubbele ontmoeting met de derde tegenstander in de groep. Deze ‘dubbele ontmoeting’, wedstrijd drie en vier, worden tegen AS Monaco gespeeld.

Op donderdag 21 oktober speelt PSV thuis tegen AS Monaco en twee weken later gaat PSV op bezoek in het Stade Louis II van Monaco. De voorlaatste wedstrijd, op donderdag 25 november, wordt tegen Sturm Graz gespeeld en de laatste wedstrijd van de groepsfase is voor PSV in Noord-Spanje in San Sebastián, waar het Real Sociedad treft.