Home Nieuws PSV bedingt per wedstrijd vergoedingen én doorverkooppercentage bij transfer Savio

PSV bedingt per wedstrijd vergoedingen én doorverkooppercentage bij transfer Savio

8211
0

Het duurde maanden alvorens met zekerheid kon worden gesteld dat Savinho PSV speler kon worden maar het is inmiddels zover.

Donderdag komt het Braziliaanse toptalent aan in Eindhoven. PSV en de City groep zullen geen standaard huurcontract aangaan met elkaar. PSV gaat simpelweg geld verdienen aan het opstarten van de Europese carrière van de aanvaller met groot potentieel.

Savinho zou langer dan één seizoen in Eindhoven blijven, is de oorspronkelijke bedoeling. Maar mogelijk start hij in Jong PSV. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat het door het afronden van papierwerk en het aanvragen van vergunningen het nog even kan duren voordat de Braziliaan in actie kan komen voor PSV.

PSV wist verder goede afspraken te maken in de deal met de City Football Group. PSV een doorverkooppercentage bedongen. ‘Wat PSV krijgt, is niet bekendgemaakt, maar het is meer dan een briefje met ‘Thank you’ of ‘Merci’ als Sávio via PSV de stap naar de top kan maken’, is de lezing van het Eindhovens Dagblad. Daarnaast ontvangt PSV vaste vergoedingen wanneer Savinho vaak in actie komt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here