Home Nieuws PSV baalt van KNVB; is de voetbalbond Arena minded?

PSV baalt van KNVB; is de voetbalbond Arena minded?

1530
0

PSV is onaangenaam verrast door een onverwachte beslissing van de KNVB.

De nationale voetbalbond heeft besloten om de interlands van het Nederlands Elftal naar de Johan Cruijff Arena in Amsterdam te verplaatsen. Dat meldt Voetbal International.

Er lag namelijk eerst een ander plan. Het Philips Stadion zou eigenlijk één of meerdere Nations League-wedstrijden gaan organiseren. Dat toernooi staat weer op de agenda van de UEFA.

De KNVB besloot tot een verhuizing naar Amsterdam, omdat er dan ‘maximaal kan worden gezorgd voor de veiligheid van zowel de teams als het publiek’.

De directie van PSV is hier niet over te spreken. Meerdere media melden dat men Eindhoven niet blij is met de verplaatsingen. ‘PSV doet er met hun Brainport partners alles aan het Philips Stadion coronaproof te maken. Daar is PSV nu dus klaar voor’, klinkt het.

De KNVB laat het Philips Stadion nu links liggen maar in het Deltaplan van de KNVB staat dat het Philips Stadion als ’testlocatie’ kan fungeren: volgens VI heeft PSV al contact opgenomen met de KNVB om zijn ongenoegen kenbaar te maken. ‘De directie van PSV vindt het gek dat derhalve drie keer op dezelfde locatie, de Johan Cruijff Arena, wordt getest’, zo is de lezing.

Vrijdag werd meer bekend over de route van het Nederlands elftal in de tweede editie van de Nations League. Op vrijdag 4 en maandag 7 september wordt er geopend met thuiswedstrijden tegen respectievelijk Polen en Italië, op zondag 15 november komt Bosnië-Herzegovina naar Amsterdam. Mogelijk worden er nog oefeninterlands aan het programma toegevoegd en zou het PSV stadion daar wel voor in aanmerking komen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here