Home Nieuws PSV alsnog akkoord met Napoli, Lozano vrijdag in Eindhoven voor medische keuring

PSV alsnog akkoord met Napoli, Lozano vrijdag in Eindhoven voor medische keuring

2899
0

Bij TopSupport in Eindhoven lijkt men zich op te maken voor de komst van Hirving Lozano.

De Mexicaanse buitenspeler zou inmiddels na enige vertraging op weg zijn naar Eindhoven, nadat eerder gesprekken tussen de Mexicaan met Napilo vastliepen door de afwikkeling van het contract van Lozano in Napels. Die geschillen zouden zo goed als opgelost zijn en dus lijkt de Mexicaan te kunnen worden vrijgegeven door zijn werkgever.

Dat betekent normaal gesproken dat PSV Hirving Lozano vrijdag in Eindhoven kan gaan ontvangeen voor de medische keuring en de verdere afhandeling van de miljoenentransfer. Het draait om de allerlaatste details die PSV en Napoli van een definitief akkoord scheiden. Dat meldt Gianluca di Marzio donderdagavond op sociale media.

PSV zal naar verluidt twaalf miljoen euro gaan betalen aan Napoli. Er is een enkele bonusregeling besproken tussen beide clubs, alsmede een doorverkooppercentage voor Napoli, dat zoveel mogelijk wenst te ontvangen voor de eerder betaalde transfersom in 2019 aan PSV. Hirving Lozano kreeg eerder al van SSC Napoli de toestemming om een medische keuring te ondergaan.

Foto IPP/Felice De Martino
Napoli 20/05/2018 Calcio
Campionato italiano serie A 2017/2018
Napoli – Crotone
Nella foto: una panoramica dello stadio San Paolo con i tifosi
Italy Photo Press World Copyright

De kans is daar dat Lozano de opvolger gaat worden van Johan Bakayoko maar de eerste geluiden over het afketsen van de transfer naar het Engelse Brentford zijn daar. Brentford wil erg ver gaan voor Bakayoko en zou een bod van 35 miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen hebben uitgebracht bij PSV.

De club lijkt daarmee akkoord te gaan, waardoor het nu aan Bayoko en zijn management is om een beslissing te nemen over de nabije toekomst. Een persoonlijk akkoord met de club uit het noord-westen van Londen zal normaal gesproken geen probleem worden. te vinden.


Vorig artikelPSV meldt zich voor Mexicaanse WK-ganger Montes | Espanyol-verdediger wil naar PSV
Volgend artikelBakayoko neemt besluit en blijft bij PSV, Sangaré wil met PSV Champions League in en stelt Nottingham opnieuw teleur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in