Home Nieuws PSV akkoord met Napoli over transfersom, Hirving Lozano woensdag in Nederland voor...

PSV akkoord met Napoli over transfersom, Hirving Lozano woensdag in Nederland voor medische keuring

3404
0

Een deal tussen PSV en Napoli over Hirving Lozano is zo goed als zeker bijna afgerond.

Niet alleen Nederlandse media en kranten maken melding van de op handen zijnde onverwachte transfer maar ook in Italie is men zeker van de miljoenen transfer. Volgens het doorgaans actuele en betrouwbare medium Italiaanse Corriere dello Sport hebben PSV en Napoli inmiddels een akkoord bereikt over de transfersom.

Opnieuw gaat PSV een miljoenentransfer aan en opnieuw met een speler die niet meer heel veel restwaarde zal hebben gedurende zijn nieuwe contract bij PSV. PSV zal inclusief bonussen ongeveer 15 miljoen euro betalen voor de Mexicaan. Hirving Lozano is volgens het zelfde medium inmiddels al onderweg naar Eindhoven en zal woensdag in de stad arriveren om medisch gekeurd te worden.

Ook volgens het Eindhovens Dagblad is PSV opnieuw een stap dichter bij de terugkeer van Hirving Lozano gekomen. Volgens de regionale krant lijkt het erop dat PSV voldoende zekerheid heeft over een verkoop van Ibrahim Sangaré en/of Johan Bakayoko, zodat de transfer van Lozano zonder problemen kan worden afgerond en gefinancierd.

Foto IPP/Felice De Martino
Napoli 20/05/2018 Calcio
Campionato italiano serie A 2017/2018
Napoli – Crotone
Nella foto: una panoramica dello stadio San Paolo con i tifosi
Italy Photo Press World Copyright

Lozano zette afgelopen dagen zijn zinnen op een terugkeer naar PSV. Zowel PSV, Napoli als Lozano en zijn zaakwaarnemer trachten woensdagmiddag tot een definitief akkoord te komen en daarmee de transfer af te ronden. Een transfer van Lozano hangt dan ook niet per se samen met kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League. Napoli en PSV hebben nog enkele contractdetails uit te werken maar woensdag zou alles officieel gemaakt kunnen worden, luidt de lezing vanuit Italie en vanuit Nederland.


Vorig artikelIbrahim Afellay hoopt nog altijd op komst ‘Alex-achtige’ verdediger naar PSV
Volgend artikelPeter Bosz stelt de PSV-fans gerust: ‘We moeten niet teveel naar mensen zoals jullie luisteren’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in