Home Nieuws PSV – Ajax, kijk live en win kaarten

PSV – Ajax, kijk live en win kaarten

58
0

PSV – Ajax komt eraan. Kijk live en win kaarten!

Zondag 15 april is het zover, dé wedstrijd waar we allemaal lang naar uitgekeken hebben. De topper PSV – Ajax. Dit is de wedstrijd die je niet mag missen. Want wint PSV het duel? Dan is PSV zeker van de landstitel. Wint Ajax? Dan maken zij nog kans op het kampioenschap. Wil jij bij deze wedstrijd zijn? Dat kan! Lees verder hoe je kans maakt op gratis kaartjes.


Dit kan je van de wedstrijd PSV – Ajax verwachten

Dat het een wedstrijd met enorme felheid wordt is vrijwel zeker. Het gat tussen beide ploegen is na 29 speelronden zeven punten. Koploper PSV heeft een duidelijk opdracht, winnen van Ajax. Als de Eindhovenaren winnen is het al beslist. Zij kunnen namelijk op zondag 15 april voor de 24ste keer landskampioen worden. Ajax zal daarom flink moeten vechten en alles op alles moeten zetten om te winnen van PSV, willen zij nog kans maken op het kampioenschap. Zowel PSV als Ajax zullen vol gas de wedstrijd starten.

Vorige match

De laatste keer dat Ajax en PSV tegenover elkaar stonden was in de Amsterdam ArenA. Ajax won met 3-0. De doelpunten werden gemaakt door Neres, Schöne en Van de Beek. Het laatste duel in het Philips Stadion werd 1-0 in het voordeel van PSV. Locadia scoorde het winnende doelpunt.

Aankomend weekend

Dat PSV alles nog stevig in eigen hand heeft is duidelijk. De koploper moet twee wedstrijden verliezen en één gelijk spelen om het kampioenschap mis te lopen. Ajaxfans hopen aankomend weekend uiteraard op een verlies voor PSV. De Eindhovenaren moeten namelijk een uitwedstrijd spelen tegen AZ, dat derde in de Eredivisie staat. Ajax speelt aanstaande zondag uit tegen Heracles. Als beide teams zegevieren, dan moet PSV winnen van Ajax om al op 15 april het kampioenschap binnen te slepen.

Maak kans op gratis voetbalkaarten!

Voor deze topper verloot KPN gratis kaarten. Wil jij gratis naar PSV – Ajax? Meld je dan aan bij de SeatersKPN groep en log in. Vul hierna het wachtwoord: BeleefKPN2018 in en maak kans op kaarten.Bekijk je de wedstrijd liever vanaf de bank? Kijk dan zondag 15 april om 16:45 de wedstrijd via Fox SportsEredivisie op kanaal 221 en 225 of in HD op kanaal 227 en 231.

Heb je een abonnement op Interactieve TV van KPN? Dan activeer je Fox Sports Eredivisie via MijnKPN binnen 15 minuten voor de vaste lage prijs van 7,50 euro per maand. Fox Sports Eredivisie is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Wel Interactieve TV van KPN maar geen Fox SportsEredivisie? Je kan de voetbalwedstrijd ook als losse wedstrijd bestellen voor 6 euro binnen vijf gemakkelijke stappen.

 

Zo bestel je een losse voetbal wedstrijd:

1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [Menu].
2. Kies TV-gids en scroll naar Live Sport On Demand
3. Kies je wedstrijd en klik op [OK].
4. Klik op bestellen, voer je pincode Interactieve TV in en klik op [OK].
5. De wedstrijd staat voor je klaar op zondag 15 april vanaf 16.45 uur op kanaal 260.

 

Veel kijk plezier!


Facebook Comments