Home Nieuws PSV – Ajax bezien vanuit De Telegraaf: ‘PSV is compleet en de...

PSV – Ajax bezien vanuit De Telegraaf: ‘PSV is compleet en de favoriet’

473
0

PSV wacht na de krachtmeting met FC Volendam de dubbele ontmoeting met Ajax. PSV speelt éénmaal in het Philips Stadion en éénmaal in de Kuip tegen de Amsterdammers.

De wedstrijd in het Philips Stadion behoeft nog niet meteen cruciaal te zijn maar de winnaar van het dertigste competitiewedstrijd zet wel een grote stap in de goede richting van plaats twee. Aad de Mos denkt dat PSV de ploeg van Heitinga zal gaan verslaan. De Mos is niet de enige. Ook vanuit Amsterdams perspectief, althans vanuit de Telegraaf bezien, denkt men dat PSV aan het langste eind zal gaan trekken.

Valentijn Driessen durft niet meteen een winnaar aan te wijzen maar denkt net als Aad de Mos dat PSV de favoriet zal zijn in het tweeluik tegen de aangeslagen Amsterdammers. Driessen zag wel dat PSV veel moeite kende met FC Volendam.

“Volendam kwam ook nog een aantal keren heel dichtbij de gelijkmaker”, vertelt Driessen in een video-item van De Telegraaf. “En die hadden ze eigenlijk ook wel verdiend. Uiteindelijk geeft de individuele kwaliteiten van PSV de doorslag, al had PSV ook een aantal levensgrote kansen. Joey Veerman was betrokken bij twee goals in de opbouw, maar hij had er zelf ook twee kunnen maken.”

Driessen gaat verder en wijst op de voordelen die PSV ten op zichte van Ajax zou hebben. “Ik denk dat het een heel interessante ontmoeting wordt, die topper tussen PSV en Ajax. Ik denk dat de winnaar gaat weglopen met de voorronde van de Champions League. Ze blinken alle twee niet uit, maar PSV is wel compleet en speelt in eigen huis. Daardoor zou je PSV de favoriet kunnen noemen, maar die zijn ook heel wisselvallig. Ik denk dat ik voor een heel laf gelijkspelletje ga”, aldus Driessen.


Vorig artikelDe Mos adviseert van Nistelrooij voor topper tegen Ajax: ‘Daar zijn ze kwetsbaar, PSV wint’
Volgend artikelSpaans medium: Tweespalt binnen bestuur FC Barcelona – Jordi Cruijff wil Xavi Simons naar Barcelona halen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in