Home Nieuws PSV – Ajax: Analisten vrezen voor PSV door afwezigheid Ibrahim Sangaré

PSV – Ajax: Analisten vrezen voor PSV door afwezigheid Ibrahim Sangaré

725
0

PSV wacht komend weekeind de krachtmeting met Ajax en zal moeten winnen om de koppositie vast te kunnen houden.

PSV zal enigszins gehavend aan de aftrap verschijnen in het duel met de Amsterdammers want verschillende spelers kunnen nog altijd hun opwachting niet maken. Dat geldt ook voor sterkhouder en onbetwiste basisspeler Ibrahim Sangaré. De ESPN analisten Ronald de Boer en Arnold Bruggink vrezen dat PSV het gemis van de sterke Ivoriaan niet kan opvangen.

“PSV zal Sangaré echt gaan missen tegen Ajax”, stelt Arnold Bruggink vast. “Hij brengt ook behoorlijk wat fysiek met zich mee en Ajax heeft het over het algemeen toch lastig met fysiek sterke spelers. PSV heeft geen een-op-een-vervanger voor Sangaré. Ik neem aan dat Veerman naast Gutíerrez gaat spelen, maar dat is toch iets heel anders.”

De Boer sluit zich volledig aan bij Bruggink en vreest dat PSV het gemis van de Ivoriaanse krachtpatser echt gaat voelen. “Ajax kan de afwezigheid van Haller nog wel opvangen, met Tadic, Brobbey of nog een andere optie, maar PSV heeft niet zo’n zelfde soort type speler als Sangaré in de selectie zitten. En hij speelt toch op een cruciale positie op het veld, is het cement tussen de stenen. In veel makkelijke wedstrijden lijkt hij misschien niet zo hard nodig, maar in de topwedstrijden is hij dat absoluut wél.”

Ronald de Boer kijkt met veel bewondering naar Ibrahim Sangaré. De Boer ziet dat Sangaré zich goed heeft ontwikkeld. “Hij is voetballend beter geworden in de afgelopen periode en gewoon een heel vervelende speler om op het veld tegenover je te hebben, maar juist weer een geweldige voetballer voor in je ploeg.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here