Home Columns PSV – Ajax: Aanhang beide clubs klaar met keepers van dienst, 4...

PSV – Ajax: Aanhang beide clubs klaar met keepers van dienst, 4 punten achterstand had voorsprong moeten zijn

721
0

PSV speelt aanstaande zondag de bekerfinale tegen concurrent Ajax en beide clubs hebben momenteel met een gemene deler te kampen.

Zowel bij PSV als bij Ajax is er sprake van een probleem onder de lat. PSV dacht dit seizoen een grote stap te kunnen zetten met het aantrekken van Joel Drommel. Het liep totaal anders. Drommel is op dit moment veruit de meest bekritiseerde speler van PSV.

PSV heeft een keeper onder contract staan die nog lang niet toe was aan het grote werk, zo is gebleken. In feite heeft Roger Schmidt het nog niet eens zo slecht opgelost en aangepakt omdat Schmidt Drommel niet opzichtig is afgevallen afgelopen tijd. Schmidt achtte Drommel op dit moment nog niet rijp voor een pek onder de lat omdat de druk even van de schouders gehaald diende te worden. Het is slechts de waarheid.

Schmidt is ook gentlemen genoeg om niet naar de directie te wijzen inzake het aantrekken van een keeper die nog niet toe is aan het grote werk, laat staan internationale wedstrijden. Hoe de toekomst van Joel Drommel gaat verlopen is een groot vraagteken maar feit is dat PSV en Drommel nog enkele contractjaren voor de boeg hebben. Een feit is ook dat de aanhang van de club verklaar is met de prestaties van de keeper. En geef de fans eens ongelijk. De club staat 4 punten achter op Ajax en had feitelijk een punt of 3 voor kunnen staan zonder de blunderende Drommel. De wedstrijden waarin Onana weet te blunderen, worden door Ajax nog omgezet in moeizame winst maar PSV won niet in Tilburg en ook niet in Heerenveen. Het is flauw om alleen naar Drommel te wijzen want de collega’s van Drommel hebben maar liefst 90 minuten plus om de score uit te bouwen en wedstrijden te winnen.

De PSV fans lijken het Drommel wel kwalijk te nemen want op sociale media is duidelijk zichtbaar dat de fans klaar zijn met Drommel en de keeper uit Bussum liever niet meer onder de lat willen zien staan. Hetzelfde euvel in Amsterdam, waar de fans ook helemaal klaar zijn met de muitende Onana. De keeper uit Kameroen heeft om heel andere reden een probleem met club en fans en lijkt met enige desinteresse onder de lat te staan in Amsterdam.


Vorig artikelDe Mos en van Hooijdonk kraken PSV en van Nistelrooij en wijzen naar Hiddink: ‘Een stagiair als trainer’
Volgend artikelSpaanse media bejubelen Luuk de Jong na nieuwe winnende treffer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in