Home Nieuws PSV achterban deelt mening Götze niet: ‘Met de tweede plaats is het...

PSV achterban deelt mening Götze niet: ‘Met de tweede plaats is het uiteindelijk wel een goed seizoen’

5625
0

De onder de achterban zeer populaire Mario Götze sprak na afloop van de remise in en tegen FC Utrecht van een goed seizoen.

Die mening deelt het gros van de PSV achterban niet. Er heerst veel onvrede over het huidige seizoen onder de fans omdat een achterstand van 16 punten niet bepaald een gering aantal is. De tweede plaats is veroverd maar het houdt allemaal niet over dit seizoen.


In gesprek met ESPN gaf Mario Götze na afloop in Utrecht aan dat hij met een goed gevoel terug kan kijken op zijn eerste seizoen bij PSV. “Hoe we gespeeld hebben heb ik vaak van genoten. We hadden zeker onze ups en downs. Ook veel lastige situaties met de Europa League en de vele wedstrijden. Maar met de tweede plaats is het uiteindelijk wel een goed seizoen”, aldus Götze.

Uiteindelijk doelt Götze natuurlijk ook op zijn eigen prestaties. De Duitser is weer fit en heeft het plezier in het voetbal teruggevonden. “Deel uit maken van een team. Weer op het veld staan en de ploeg kunnen helpen. We hebben zeker goede wedstrijden gespeeld. Daar heb ik het meest van genoten. Wel is er nog voldoende te verbeteren als je kijkt naar de wedstrijden in de Europa League en de topwedstrijden in Nederland die we niet gewonnen hebben. Er zit veel potentie in deze groep en dat moeten we verbeteren.”

Götze kijkt uit naar volgend seizoen en naar de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De middenvelder verwacht volgend seizoen fysiek beter voor de dag te kunnen komen als hij ook de voorbereiding geheel mee heeft kunnen draaien. “Het is altijd beter als je de volledige voorbereiding ook mee kan doen. Ik heb wel wat klachten gehad, maar dat waren geen grote problemen. Ik heb veel wedstrijden gespeeld, maar als ik het hele seizoen bij de ploeg ben zal dat zeker beter zijn.”


Facebook Comments