Home Nieuws PSG wil toeslaan en Barcelona salaris van Wijnaldum verdubbelen

PSG wil toeslaan en Barcelona salaris van Wijnaldum verdubbelen

1071
0

Georginio Wijnaldum staat volop in de spotlights wat zijn toekomst aangaat.

Het gonst al maanden van de geruchten over de volgende club van de aanvoerder van Oranje. FC Barcelona is natuurlijk al tijden het meest concreet maar knopen worden er nog steeds niet doorgehakt.


Ronald Koeman en FC Barcelona hebben vrede getekend maar koek en ei lijkt het allerminst. Koeman wil Wijnaldum naar Camp Nou halen maar de nagenoeg failliete club lijkt maar geen beslissingen te kunnen maken.

FC Bayern Munchen en Chelsea worden genoemd maar ook Internazionale zou nog een poging willen wagen. Echter is het nu ook PSG dat concreet lijkt te worden voor de transfervrije middenvelder.

Paris Saint-Germain zou Wijnaldum over de streep willen trekken met het verdubbelen van het salaris wat Barcelona zou bieden. Volgens journalist Jose Alvarez Haya van El Chiringuito TV heeft PSG concrete plannen komende dagen. De

De club uit Parijs is voornemens een jaarsalaris van acht miljoen euro te betalen wat zou het dubbele zou betekenen van het jaarlijkse inkomen in Barcelona. PSG zou Wijnaldum tevens voor drie seizoenen willen laten tekenen.


Facebook Comments