Home Nieuws PSG transfer rond; beste contract uit loopbaan leidt Wijnaldum tot 2024 naar...

PSG transfer rond; beste contract uit loopbaan leidt Wijnaldum tot 2024 naar Parijs

985
0

Georginio Wijnaldum heeft zes dagen voor de start van het EK zijn transfer naar Paris Saint Germain afgerond.

De onverwachte en verassende overgang naar Paris Saint-Germain is maandagmiddag definitief geworden. De middenvelder en aanvoerder van het Nederlands elftal heeft in Parijs gekozen voor het beste contract uit zijn loopbaan.


De club uit de hoofdstad van Frankrijk is ver gegaan om Wijnaldum aan te trekken. De Parijzenaren moesten diep in de geldbuidel tasten om het bod van FC Barcelona te overtreffen. De club van Ronald Koeman bood Wijnaldum een voor Spaanse begrippen mager salaris van 4 miljoen euro.

Wijnaldum tekent een contract tot de zomer van 2024 en zal het middenveld in Parijs van een boost gaan voorzien. Trainer Mauricio Pochettino is erg blij met de komst van Wijnaldum, die hij eerder al naar Londen wilde transfereren.

Technisch directeur Leonardo, die al weken contact had met Wijnaldums zaakwaarnemer Humphrey Nijman, heeft woord gehouden en heeft in tegenstelling tot Barcelona alle details en randvoorwaarden die bij de transfer hoorden in razend tempo in orde gemaakt. Het accurate en de handelingssnelheid van PSG, wisten Wijnaldum te overtuigen voor PSG te kiezen.


Facebook Comments