Home Nieuws ‘PSG mengt zich in de strijd om Hirving Lozano’

‘PSG mengt zich in de strijd om Hirving Lozano’

53
0

De lange transferzomer lijkt voor PSV op het punt van beginnen te staan. Over een week staat de eerste training alweer op de agenda maar de pijlen zullen zich komende dagen en weken richten op Steven Bergwijn en Hirving Lozano.

Lozano is momenteel geblesseerd maar dit weerhoudt de grote Europese clubs er niet van de interesse in de Mexicaan uit te spreken. Zo is Napoli zeer geïnteresseerd en concreet voor Lozano  en blijft hij de gemoederen flink bezighouden bij Napoli en alle aanverwante media aldaar.


Echter lijkt Paris Saint Germain zich nu ook te mengen in de dans rond Lozano. Volgens nieuwe transfergeruchten uit Italië, deze keer afkomstig van Spazio Napoli, laat een deal op zich wachten omdat Lozano zelf liever naar Manchester United of anders Paris Saint-Germain zou willen vertrekken.

Mino Raiola zou Lozano United uit zijn hoofd hebben gepraat maar de interesse van PSG schijnt wel serieus te zijn. De grootmacht uit Parijs zou Lozano bovendien beduidend meer salaris (4 miljoen euro) willen bieden dan Napoli (2,5 miljoen). PSG heeft veel budget deze zomer om de selectie Champions League waardiger te maken en zou een transfersom van boven de 40 miljoen geen issue vinden.

In Napels is en blijft Lozano een graag geziene versterking en trainer Carlo Ancelotti blijft hameren op de komst van de Mexicaan naar de havenstad. Ancelotti heeft inmiddels na een lang gesprek met Raiola nog altijd goede hoop dat Lozano naar Napels komt. PSV wil meewerken aan een transfer mits de som boven de 40 miljoen euro zou uitkomen, aldus Spazio Napoli.


Facebook Comments