Home Nieuws Pröpper: ‘Jammer dat van Ginkel niet terugkeert’

Pröpper: ‘Jammer dat van Ginkel niet terugkeert’

9
0

Davy Pröpper vindt het jammer dat Marco van Ginkel niet terugkeert bij PSV. Vlak voor de wedstrijd tegen FC Utrecht werd zaterdagavond bekend dat Van Ginkel niet naar PSV komt. “Het is zeker jammer dat Van Ginkel niet terugkeert, het is een goede speler”, zegt Pröpper in gesprek met Voetbal International. “We hadden hem goed kunnen gebruiken, maar hij moet eerst fit worden denk ik. Dat is het belangrijkste. Of Van Ginkel de speler is die we missen? In de eerste seizoenshelft vorig jaar ging het ook goed, maar we zullen wel zien.”

Over de wedstrijd: “De drie punten zijn het belangrijkste. Het is een lastige wedstrijd hier, maar dat zie je de eerste helft vooral. Ik denk dat we het de tweede helft beter hebben gedaan. Zij speelden vooral de lange bal, we kwamen eronder met vijf of zes mensen. Dat deden ze heel goed, daar hadden wij wel moeite mee.”

Phillip Cocu haalde in de rust Steven Bergwijn naar de kant voor Daniel Schwaab. “Wat er voor ons veranderde? We pakten de tweede ballen wat meer, we gingen wat beter voetballen en maakten gelijk de 1-1. Dat is ook lekker.” Pröpper maakte zelf de 1-1. “Ja, dat gaat lekker zo. Ik hoop het vol te houden”, doelt Pröpper mede op zijn treffer in de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord (1-0 winst).


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here