Home Nieuws Pröpper geeft weinig om sfeer in de Kuip

Pröpper geeft weinig om sfeer in de Kuip

13
0

De middenvelder die momenteel grote stappen maakt en vorig jaar Feyenoord met splijtende passes op een ruime nederlaag trakteerde, geeft aan niet onder de indruk te zijn van de Kuip.

Pröpper vindt het niet erg om meteen met een topper te beginnen. “Dan zit je er gelijk lekker in, het is een belangrijke wedstrijd. Het zou mooi zijn als we een tikje kunnen uitdelen”, vertelt hij in gesprek met PSV TV. “Als we winnen zet je ze op zes punten volgens mij. Ik hoop dat er weer zo’n uitslag uit komt. Dat was ongekend. Het was een goede wedstrijd, ja. We wonnen met 4-1 en dat komt niet zo vaak voor. Wat voor indruk ik nu van Feyenoord heb? Het is een goede ploeg, met ervaring en creativiteit. Het is een lastige tegenstander. Voor Feyenoord helpt het zeker dat het een thuiswedstrijd is. Als voetballer raak je er niet snel door geïmponeerd, het is juist mooi als je ze stil kan krijgen. Dat is met Vitesse ook een aantal keer gelukt; ik ga er met vertrouwen heen.”

Pröpper verwacht een mooie wedstrijd. “Ik denk dat beide ploegen niet willen verliezen. Dat zal het eerste uitgangspunt zijn. We hebben goed en veel getraind, misschien wel doordat we wat minder oefenwedstrijden hadden. De trainingen waren goed, het was lekker weer en de velden waren ook goed. Perfect. De sfeer zit goed in het team en dat is belangrijk.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here