Home Nieuws Professionele reactie Joshua Brenet op kritieken

Professionele reactie Joshua Brenet op kritieken

13
0

Joshua Brenet heeft op een uiterst correcte en professionele manier een reactie gegeven op alle kritieken die hem ten deel vallen. Brenet sprak met PSV TV over zijn ontwikkeling, positiewisselingen en de kritieken.

“Ik trek me er niet echt veel van aan. Ik weet dat mensen altijd wat te zeggen hebben. Het grootste deel van de kritiek die ik krijg is negatief. Daar heb ik eigenlijk niks aan”, aldus de Amsterdammer bij PSV TV. Ik heb vorig jaar al genoeg kritiek gehad en daar heb ik mee geworsteld. Ik heb me daar overheen gezet. En nu… Ik speel in dienst van PSV, ik luister naar wat de trainers zeggen. Als dat goed nieuws is, dan probeer ik positief te blijven. Natuurlijk doet kritiek wel pijn. Je wilt niet dat mensen zo over je praten en zo naar je kijken. Je probeert het beste te doen, alles eruit te halen wat erin zit. Ik probeer me elke dag van mijn goede kant te laten zien”, besluit hij.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here