Home Nieuws Probeert Mo Ihattaren de PSV fans weer voor zich te winnen? ‘We...

Probeert Mo Ihattaren de PSV fans weer voor zich te winnen? ‘We love you’

4127
0

Afgetraind, fit en scherp. Zo oogt Mo Ihattaren in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Die conclusie is al een forse verbetering ten op zichte van de situatie van vorig seizoen. Voorzichtig denkt PSV ook weer aan verlenging van het contract van Ihattaren. Dat dossier ligt immers nog steeds op de burelen van het Philips Stadion. Voorzichtig communiceert John de Jong dat verlenging van het nog een jaar lopende contract voor PSV een reëele optie is en dat dit scenario zich ook nog later in het seizoen kan voltrekken.


Ihattaren zelf doet wat er van hem verwacht wordt. De aanvaller is fit, oogt gretig en lijkt vol enthousiasme aan het seizoen te zijn begonnen. De Utrechtse middenvelder en exponent uit de jeugdopleiding maakte afgelopen weken al indruk op de Herdgang door fit en afgetraind aan de trainingen te beginnen. Het zorgde ervoor dat Roger Schmidt blij verrast was maar ook nog wel een slag om de arm hield omdat er nu eenmaal veel gebeurd is vorig seizoen.

Ondertussen heeft het er alle schijn van dat Ihattaren ook de band met de PSV fans weer wenst aan te halen. Geen vervelende grievende posts meer op de bekende sociale mediakanalen maar filmpjes over de PSV fans die na de wedstrijd de spelers bedanken en toejuichen. Ihattaren noemt de fans ‘het hart en de ziel van de club’, om af te sluiten met: ‘We love you’.

Alles lijkt dit seizoen anders rond Mo Ihattaren; die conclusie kunnen we al trekken. Voorzichtig kunnen club en fans weer dromen van een hernieuwde en langere toekomst van Ihattaren bij PSV.


Facebook Comments Box