Home Nieuws Prima keepende Mvogo erkent rare week en wijst naar PSV aanhang in...

Prima keepende Mvogo erkent rare week en wijst naar PSV aanhang in Leicester

1667
0

Yvon Mvogo keepte donderdagavond in Leicester een prima wedstrijd en wist eigenlijk ook te overtuigen.

Na afloop wisten de PSV fans zich te richten tot Yvon Mvogo en daar was de Zwitser dan weer dankbaar voor. In gesprek met ESPN gaf Yvon Mvogo aan blij te zijn dat hij de nul had weten te houden. “Als keeper is het altijd het doel om de nul te houden en dat was nu het geval”, aldus Mvogo. “Dit was een beloning voor het hele team. We hebben veel moeten vechten. We hebben meer moeten afzien dan normaal, maar dat hoort bij het spel. Ik ben blij voor het team.”

Mvogo had al verwacht dat PSV een lastige avond in Engeland tegemoet zou gaan. De druk op defensie was soms hoog. “We speelden tegen een topteam uit de Premier League. Dan kun je verwachten dat je altijd de bal hebt”, zo gaf hij aan. “We hadden al een wedstrijd zoals deze verwacht. Ik kan mijn ploeggenoten alleen maar feliciteren, want ze hebben het verdedigend fantastisch gedaan. Ik kan ze alleen maar enorm bedanken daarvoor.”

De keeper erkende dat het een rare week was geweest waarin er van alles op hem afkwam. “Als keeper moet je er altijd klaar voor zijn om te spelen. Ik ben blij dat ik weer op het veld mocht staan voor deze fantastische supporters”, zei hij daarover. “Als keeper moet je er gewoon altijd klaar voor zijn. Ik wist dat ik vandaag veel te doen zou krijgen. Voor een doelman is het altijd makkelijk als je veel te doen hebt. Ik hoop dat ik volgende wedstrijd ook weer mag keepen”, aldus Yvon Mvogo die normaal gesproken de vaste doelman tot het einde van het seizoen zal zijn.


Vorig artikelAston Villa manager Gerrard bij Leicester – PSV: ‘Villa heeft interesse in Madueke en Sangaré’
Volgend artikelRoger Schmidt is trots op teamprestatie en ziet halve finale in zicht komen, complimenten voor Mvogo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in