Home Nieuws President-commissaris Robert van de Wallen: ‘Het Philips Stadion is gewoon te klein....

President-commissaris Robert van de Wallen: ‘Het Philips Stadion is gewoon te klein. Punt’

9515
0

PSV is gezegend met Peter Bosz. Die conclusie trekken ook de leden van de Raad van Commissarissen van PSV na het uitermate positief verlopen seizoen van de club.

Ook de leden van de Raad van Commissarissen van PSV hebben genoten van het seizoen, van de festiviteiten rond de landstitel en van het voetbal dat PSV onder Peter Bosz op de mat wist te leggen. De coach krijgt al het gehele seizoen de nodige complimenten van alles en iedereen maar na de festiviteiten van de afgelopen week wordt de coach nog meer op de troon gehesen. Dat is natuurlijk helemaal terecht te noemen want het was een topseizoen.

Waar de trainer al denkt aan volgend seizoen inzake het verbreken van de nodige records, die wellicht dit seizoen wel te breken waren geweest maar net niet gebroken zijn, denkt de directie van club in samenwerking met de zeer tevreden Raad van Commissarissen van de club al aan het volgende seizoen. In een uitgebreid interview met Voetbal International gaven president-commissaris Robert van de Wallen, Klaas Dijkhoff en Ingrid Wolf een kijkje in de keuken hoe PSV voortbeweegt richting volgend seizoen en wat er allemaal op de club afkomt in een actief transferwindow. Het sleutelwoord blijkt wel samenwerking te zijn in combinatie met goed communiceren en een gedegen voorbereiding.

In gesprek met het weekblad ging het over de groei die PSV door weet te maken in relatie tot de plannen het Philips Stadion uit te breiden. Die uitbreiding zit er wel aan te komen getuige de uitspraken van de drie leden van de Raad van Commissarissen van de club.

‘Het stadion is te klein. Punt. We lopen tegen alle grenzen aan. De gemeente staat er positief tegenover. Wij ook. Het gaat niet alleen om het Philips Stadion. Een opgewaardeerd stadion voor de PSV Vrouwen op De Herdgang is een belangrijk onderdeel van het plaatje’, aldus Robert van de Wallen, die bijval krijgt van Klaas Dijkhoff.

Dijkhoff vult aan: ‘Ik ben blij dat het hier is begonnen met een haalbaarheidsonderzoek van Hypercube. Vaak begint het met een tekening. Een visioen waar iedereen verliefd op wordt. Vervolgens gaan bureaus rekenen of het allemaal wel kan en hoe het rendabel gemaakt kan worden. Er wordt als het ware naar het realiseren van de tekening toegewerkt. De conclusie is meestal dat het dan niet doorgaat’, wijst Dijkhoff naar de omgekeerde richting, die PSV dus duidelijk niet wilde bewandelen.

‘Het enige dat we nu weten is dat het op lange termijn houdbaar is om tienduizend stoelen extra te verkopen, dat de huidige locatie ideaal is en dat Metropoolregio Brainport Eindhoven de juiste partner is om de komende jaren verder mee uit te breiden’, aldus Klaas Dijkhoff namens de Raad van Commissarissen van PSV.


Vorig artikelMet de Amsterdamse onrust en een Feyenoord dat zichzelf weer lijkt, is PSV koning te rijk na deze uitspraak Peter Bosz
Volgend artikelFotboll Direkt: PSV volgt aanvaller met goede statistieken van Griekse topclub

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in