Home Nieuws Presentatie op komst, langdurig contract voor Peter Bosz bij PSV: ‘Vier, vijf...

Presentatie op komst, langdurig contract voor Peter Bosz bij PSV: ‘Vier, vijf nieuwe basisspelers’

25975
3

Witte rook. We snakken er allemaal naar. En het lijkt er dan ook van te gaan komen. Wanneer is nog even de vraag maar PSV en Peter Bosz liggen op koers de samenwerking weldra te gaan aankondigen.

De Telegraaf maar ook Voetbal International en het Eindhovens Dagblad zitten bovenop de zaak, die door de lange gesprekken inderdaad een echte zaak is geworden tussen PSV en Bosz. De regionale krant stelt dat een deal niet meer kan afketsen en dat er wordt ingezet op een langdurige overeenkomst tussen beide partijen. Dat mag best opmerkelijk worden genoemd. PSV is doorgaans niet zo vrijgevig met het uitdelen van contracten aan trainers langer dan twee seizoenen. Meestal vindt er na twee jaar een evaluatie plaats maar in het geval van PSV en Peter Bosz lijkt er een driejarig contract uit te gaan komen.

Het Eindhovens Dagblad maar ook andere media als De Telegraaf alsmede VI, verwachten dat er snel aan akkoord zal worden aangekondigd maar of dat vrijdag al zal zijn is nog onduidelijk. Bosz stelde een aantal harde voorwaarden en daarmee is PSV nu akkoord gegaan. Daardoor zal er een flinke reorganisatie plaatsvinden in de technische staf en de spelersgroep.

Bosz en PSV zijn al een tijdje in gesprek over een samenwerking en het ED vermoedt dat de laatste knopen snel kunnen worden doorgehakt. “Zowel vanuit de omgeving van de trainer als vanuit bronnen nabij het Philips Stadion kwamen signalen die wijzen op een langjarige samenwerking”, klinkt het.

Volgens de krant gaat het project tussen PSV en Bosz meerdere seizoenen duren en zal er op transfergebied het nodige gaan gebeuren de komende tijd. “Dat Bosz directe versterkingen bij PSV eist, is honderd procent zeker. Nog onbevestigde berichten dat hij vier of vijf nieuwe basisspelers zou willen, klinken totaal niet onlogisch.”

“De verwachtingen rondom Bosz zijn zeer hooggespannen, maar PSV zal wel tientallen miljoenen in de selectie moeten steken om hem goed te kunnen bedienen. Zeker als Ibrahim Sangaré snel kan worden verkocht, is er voldoende geld om die risico’s te nemen”, concludeert de regionale krant.


Vorig artikelXavi Simons denkt na over transfer naar Arsenal
Volgend artikelOok Daley Sinkgraven gelinkt aan transfer naar PSV, Sinkgraven onderwerp van gesprek

3 REACTIES

  1. Eindelijk vindt PSV een prima trainer die gepokt en gemazeld is en uit is op succes(sen).. Kijk, iedere fan of journalist of wie dan ook denkt – (….)..(Enough said).!
    Ben van mening dat deze trainer (potentiël) misschien wel 10 jaar onder contract blijft in Eindhoven, een structurele trainer die (encore potentiël) 3x iedere 5 Jr op de 1e plaats eindigt..Goeie vend daarbij..tenminste dat ‘denk ik’ ken hem verder niet en nooit ontmoet laat staan gesproken..PSV is zijn identiteit (een beetje ) kwijt,.. Succes trainers als Hiddink, Gerets, Advocaat, ook Cocu(!) liggen nu eenmaal niet voor het oprapen.. Peter zal dit natuurlijk niet lezen maar bij deze wens ik hem wel echt alle succes.. PSV staat er met deze serieuze trainer heel goed op.. Voel het aan m’n water.

  2. Met 5 nieuwe spelers had RvN PSV ook kampioen gemaakt. 1ste jaar Geen nieuwe spelers. Weet je gelijk of RvN terecht gestopt is.

  3. Dit gaat PSV de kop kosten . Het lijkt geweldig maar het is niet zo goed als men denkt .Sinkgravan terug en dergelijke regelrechte middelmaat > De echte PSV ers moeten nu opstaan en Brands ook lozen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in