Home Nieuws Presentatie Mario Götze in Frankfurt, middenvelder noemt 4 redenen voor vertrek bij...

Presentatie Mario Götze in Frankfurt, middenvelder noemt 4 redenen voor vertrek bij PSV

32330
0

Mario Götze is blij met zijn terugkeer naar thuisland Duitsland.

De middenvelder had vele opties, waaronder een transfer naar Inter Miami, AC Milan en Benfica maar koos uiteindelijk voor de min of meer grijze muis die Eintracht Frankfurt is. Mario Götze had meerdere redenen voor zijn terugkeer naar de Bundesliga, erkent hij in gesprek met Eintracht TV.

Götze speelde in het verleden met Sebastian Rode bij Bayern München en Borussia Dortmund, en met Kevin Trapp in de nationale ploeg van Duitsland. De middenvelder en doelman speelden een rol in zijn overstap van PSV naar Eintracht Frankfurt, zo geeft hij aan.

“We kennen elkaar al een paar jaar en sms’en heen en weer”, vertelt Götze in gesprek met Eintracht TV. Hij zag Rode en Trapp in mei de Europa League winnen. “Dat was gigantisch voor die twee. Daardoor begon de club me nog meer bezig te houden.”

Götze had ‘vele redenen’ om voor Eintracht Frankfurt te kiezen, vervolgt hij. “Met name terugkeren naar de Bundesliga zat in mijn hoofd. En ook mijn familie is een grote factor. Mijn zoontje is net twee geworden. En ik kan natuurlijk weer in de Champions League spelen.”


Vorig artikelMario Götze bedankt PSV en wijst naar de PSV fans: ‘Ik werd er aan herinnerd waarom ik zo van deze sport hou’
Volgend artikelIn Nice prijst men daadkracht PSV inzake transfer Benítez: ‘De beste doelman van Ligue 1 én de Eredivisie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in